Super User

Super User

Introduksjonsspill/opplæringsspill for å bli kjent å være i et virtuelt miljø samt bli kjent med håndkontrollene til de Oculus.

Type spill: opplæringsspill

Kan vanskeligheten graderes: nei

Rush er et wingsuitspill hvor man bruker hodet til å styre en person som gjennomfører et hopp. Man skal styre spilleren igjennom ringer, unngå hindringer og komme først i mål.

Type spill: sportsspill

Keep Talking and Nobody Explodes er et problemløsningsspill. Spillet er for to eller flere spillere, der personen som har på seg VR-brillene skal avvæpne en bombe mens spillerne som ikke har på seg VR-briller leser en manual som inneholder instruksjoner om hvordan bomben skal avvæpnes.

Type spill: Problemløsningsspill

I Expect You To Die er et virtual reality actionspill som kan minne om en escape room opplevelse. I spillet inntar spilleren rollen som en spion og får i oppgave å fullføre ulike utfordringer.

Type spill: Problemløsningsspill

Kan vanskeligheten graderes: Nei

Job Simulator er et simuleringsspill hvor man er et menneske i en verden bebodd av roboter. I spillet tar spilleren del i komiske simuleringer av diverse dagligdagse jobber, som utspiller seg på et kjøkken, verksted, kontor og i butikk.

Type spill: Hverdagslige aktiviteter

Kan vanskeligheten graderes: Nei, spillet utvikler seg selv

Beat Saber er et rytmespill. Spillet foregår i et virtuelt miljø hvor spilleren skal kutte fargede blokker som representerer musikalske takter med et par futuristiske sabler.

Du spiller som Jesse og sammen med kjæledyret ditt, grisen Ruben og vennene dine drar du ut på eventyr for å finne The Order of the Stone for å redde verden fra å bli ødelagt.

Tenk deg at du holder i et vannscooterstyre og at du må gasse med å vri på håndleddet. Unngå hindringer i veien og gjør triks underveis i løpet for å få ekstra fart. Det er om å gjøre og kommer først i mål.

Tenk deg at du holder i en tennisracket, sving armen og slå til ballen som kommer mot deg. Serve og smash deg til seier over enten datamaskinen eller en venn.

Grip om en knott, hold hånden lukket å dra deg oppover klatreveggen. Hopp over hindringer i veggen og dra ned motstanderne dine. Førstemann opp veggen vinner.

Side 1 av 4

Støttet av Sunnaas Sykehus, Extrastiftelsen, og Norsk forening for slagrammede.